АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО ILLY X7.1 ЦРВЕН И АПАРАТ ЗА КРОФНИ MAX DM8WL - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО ILLY X7.1 ЦРВЕН И АПАРАТ ЗА КРОФНИ MAX DM8WL


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,848ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО ILLY X7.1 ЦРВЕН:
Напон: 230 V, 50 Hz
Моќност: 1050 W
Притисок на пумпа 15 bar
Резервоар за вода: 1.5L
Користи iperEspresso Capsules
Приказ на температура
Функција за правење на пена
Заштеда на енергија
Материјал за куќиште: поликарбонат
Внатрешен термички блок: месинг
Безбедносен вентил
Контрола на температурата на кафе и пареа
Индикатор за пресметка
Индикатор за температура на котелот
Звук за предупредување
Систем за автоматско чистење бигор
Црево за пареа
Загревач за чаши

АПАРАТ ЗА КРОФНИ MAX DM8WL:
Моќност: 750 W
Нелепливи грил плочи,
лесни за одржување и чистење
Куќиште и рачка отпорна на топлина
Светлосен индикатор,
за вклучен апарат и подготвен за работа
Автоматски термостат
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница