ОРМАР НОАР - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ОРМАР НОАР

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 28,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја: бела сјај со бела софт
Димензија: 200 x 52,5 x 208
Материјал на изработка: иверка
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА