Инвертер клима Vivax ACP 24CH70AERI - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Инвертер клима Vivax ACP 24CH70AERI

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 75,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет на ладење: 7,03 kW

Капацитет на греење: 7,91 kW

Фреон: R32

Циркулација на воздухот: 1060 m3/h

Енергетска класа на греење: А+

Енергетска класа на ладење: А++

Wi-Fi ready

Греење и ладење при температура -20°C

Влезна снага на ладење: 2261W

Влезна снага на греење: 2320W

Опсег на работа: -20°C≤T≤50°C

Капацитет на одвлажнување: 2,4 l/h

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница