Бензиска косилка за трева Iskra HG53SMH-MA190 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Бензиска косилка за трева Iskra HG53SMH-MA190

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 38,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Зафатнина на моторот – 40,1 cm3

Номинална излезна моќност: 1.4 kW

Тип на мотор: двотактен

Воздушно ладење на моторот

Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1

Резервоар за гориво – 310 ml

Резервоар за моторно масло – 180 ml

Должина на меч – 355 mm

Погонски чекор: 9525 mm (3/8″)

Тежина – 6 kg

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница