Mi Робот Правосмукалка Mop 2 Pro - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Mi Робот Правосмукалка Mop 2 Pro

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 26,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вибратор на теписи до 10 000 вибрации во минута
Мапира повеќе катови
3000pa усесивачка моќ
5200mah батерија
Со едно полнење на батеријата поминува 150m2

Бренд

Продавница