Камин на пелети Commo 15 - КУПИ НА РАТИ
-10%
, , , , , , , ,

Камин на пелети Commo 15

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 109,814ден 122,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Производител: АЛФА ПЛАМ
Капацитет на загревање m2: 100
Димензии: 520*570*1010 mm
Капацитет на резервоар 25 Kg
Oбвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
Неделно програмирање на работатат на шпоретот
Можност за работа на печката во 5нивоа на моќност
Можност за управување со далечински управувач
Компонентитенеопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
Вградени сигурносени термостати
Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање
Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница