ШИБЕР ВИН-2 200 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ШИБЕР ВИН-2 200

Мебел Ви
2 Продажби

Производител: Мебел-Ви
Димензии: 201 х 61 х 201 cm
Боја: Бела
Изработка: Плакар изработен од иверка со вклучени 3 фиоки од едната страна.
*Монтажата не е вклучена во цената.
Бесплатна испорака.

17,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.