Тример за трева Iskra TU430SEU - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Тример за трева Iskra TU430SEU

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,499ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Волумен на моторот: 42,7 cm3

Моќност: 1,35 kW (1,8 KM)

Број на вртежи на моторот (глава со конец): ** 6525 вртежи во минута

Број на вртежи на моторот (глава со острица): **: 6900 o / min

Мотор: двотактен

Волумен за гориво: 1,2 л

Должина на рачка: 1640 мм

Со две рачки

Глава со конец: ø 430 mm

Глава со нож: ø 255 mm

2 години гаранција

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks