ДЕТСКА СОБА АНГЛ ОРЕВ – СИТИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКА СОБА АНГЛ ОРЕВ – СИТИ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2 х Лежај: 223,5 x 275 x 71 cm (за душек: 82 х 190 cm)
2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cm
Комплетот вклучува два лежаи и два ормара
Високо квалитетна иверка со дебелина 16 мм
Опис: Детска соба изработена од високо квалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм
Вклучен механизам за подигање на душекот
Предности: Разделник во просторот на душекот, кој го дели на два попогодни делови за складирање и значително ја зајакнува целокупната структура на креветот и е главен фактор за неговата издржливост со текот на времето.
Кантрака од 0,45мм.
Вклучено меко затварање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА