PRITY Камин S3W17 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

PRITY Камин S3W17

1 Продажби

Моќ: 22 kW
Погоден за простории до 122 m2
Литража на котел : 23 l
Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
Тежина : 118 кг
Боја: црна
Гориво : дрво, јаглен
Дрвени рачки на вратите
Преграда за чување суви и влажни дрва
Декоративни насликани странични плочи
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

38,330ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.