ISKRA IC-3500D индукциска плоча - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

ISKRA IC-3500D индукциска плоча

Iskra
1 Продажби

Производител: Iskra
Јачина: 3500W (max)
Напон: 220-240V~50/60Hz
10 јачини на работа (200W-2000W)
Подеслива температура од 60-240°C
Можност да ја прикажува температурата во C° или јачината во W
Тајмер: од 1 до 240 min
Автоматско исклучување после 120 min
Минимално губење топлина (90% ефикасност)
Заштеда на време до 60%
Заштеда на енергија до 50%
50% побрзо готвење
Издржлива стаклокерамичка површ (4 mm)
Погодна за садови од Ø12 до Ø26 cm
Автоматско препознавање на садот
LED дисплеј
Тач (команди на допир)
Нелизгачки ногарки
Заштита од прегревање
Заштита од пренапон
Димензии: 320 x 88 x 390
Нето тежина: 2,3 kg
Бруто тежина: 2,65 kg
2 година гаранција

6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница