Камин на пелети Блист оптима 8 еко - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Камин на пелети Блист оптима 8 еко

Блист

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 48,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Електрична моќност во фаза на палење: 390W

Електрична моќност за време на работење на печката: 180 W

Вкупна влезна моќност (min/max): 4.91 KW / 9.21 KW

Номинална излезна моќност (min/max):4.50 KW /8.30 KW

Степен на искористување (min/max): 91.7% / 90.1%

Потрошувачка на пелети (min/max): 1.01 кг/h / 1.91 кг/h

Капацитет на магацинот за пелети: 17 кг

Дијаметар на продолжетокот за ќумец: 80 мм

Димензии: 490 x 545 x 925 мм

Нето/ бруто тежина: 74 /94 кг

 

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks