Клима Vivax ACP-12CH35AERI R32 Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Vivax ACP-12CH35AERI R32 Inverter

Vivax
Продажби 22

 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Фреон: R32
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
 • Енергетска класа на греење: А++
 • Енергетска класа на ладење: А+++
 • SEER коефицент: 8.5
 • SCOP коефицент: 4,6
 • LED екран
 • Функционалности:
 • Turbo mode, ionizator, timer, самодијагностика, I feel функција, sleep mode, soft start, auto restart, auto mode
 • Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита на вентилот на надворешна единица
 • Dust филтер
 • Bio филтер
 • Wi-Fi ready
 • Греење и ладење при температура -25°C
 • Влезна снага на ладење: 1088W
 • Влезна снага на греење: 1025W
 • Опсег на работа: -25°C≤T≤50°C
 • Капацитет на одвлажнување: 1,2l/h

42,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница