Индукциска плоча Iskra IC-2000S - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Индукциска плоча Iskra IC-2000S

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Јачина: 2000W (max)
Напон: 220-240V~50/60Hz
10 јачини на работа (200W-2000W)
Подеслива температура од 60-240°C
Можност да ја прикажува температурата во C° или јачината во W
Тајмер: од 1 до 240 min
Автоматско исклучување после 120 min
Минимално губење топлина (90% ефикасност)
Погодна за садови од Ø12 до Ø26 cm
Димензии: 320 x 88 x 390
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница