INTEX Базен со конструкција 549х132 см - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 77,050ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја антрацит
Тежина 128.1 Kg
Димензии L x W x H – 5.49 x 5.49 x 1.32 m
Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа
Материјал гума
Боја антрацит
Тежина 128.1 Kg
Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа
Галвинизирана челична рамка
Трослојна издржлива гума
Песочна пумпа со капацитет од 7,900 l/h
Капацитет на вода 26,423 литри на 90% полнење
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница