Базен prism frame Intex 366×99 cm - КУПИ НА РАТИ
-11%
, , , ,

Базен prism frame Intex 366×99 cm

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,540ден 21,840ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии 366 × 99 cm
Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
Сива боја
Тежина 41.3 kg
Капацитет (литри) 8592 l
Дебелина на ѕид (mm) 0.58 mm
Дебелина на под (mm) 0.51 mm
Филтер пумпа со капацитет од 2.006 l/h
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница