КУЈНА БЛОК АДЕЛА 2 М - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , , ,

КУЈНА БЛОК АДЕЛА 2 М

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,960ден 17,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА