ДЕТСКА СОБА ЏЕКИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКА СОБА ЏЕКИ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 67,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вклучено биро: да
Димензија на библиотека: 60 x 35 x 189
Должина на плакар: 170
Димензја на лежај: 126,5 x 209,5 x 88
Димензија на плакар: 170 x 62,5 x 210,5
Димензија на фиокар: 125 x 41 x 83
Димензија на биро: 110 x 52,5 x 76,5
Димензија за спиење: 120 х 200
Димензија на наткасна: 52 x 41 x 40
Боја: темен даб
Вид плакар: лизгачки врати
Плакар со огледало: да
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА