Камин Prity K22 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Prity K22

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 26,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 10 kW

Погоден за простории до 55 m2

Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm

Тежина : 80 кг

Гориво : дрво, јаглен

Дрвени рачки на вратите

Преграда за чување суви и влажни дрва

Опремен со два рачни амортизери:

Преден амортизер за контрола на довод на воздухот

Амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

Со фурна

Доставата на овој продукт е бесплатна

Бренд

Продавница