СПАЛНА ЕЛИЗА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА ЕЛИЗА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 17,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вид плакар: Ормар
Димензија на наткасна: 35 х 35,5 х 28
Димензија на плакар: 120 x 52,5 x 180
Димензија на тоалетна: 60 х 43,5 х 65
Димензии на лежај: 164 x 204 x 70
Вклучена тоалетна: Да
Должина на плакар: 120
Боја: Сонома арвен
Материјал на изработка: Иверка
Димензија за спиење: 160 x 200
Плакар со огледало:  Да
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА