Клима Vivax ACP 12CH35AEMI Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Vivax ACP 12CH35AEMI Inverter

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 32,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Фреон: R32
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
 • Енергетска класа (ладење/греење): А++ / А+
 • SEER коефицент: 6,1
 • SCOP коефицент: 4
 • LED екран
 • Функционалности:
  -Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer
 • Dust филтер
 • Bio филтер
 • Влезна снага на ладење: 1256W
 • Влезна снага на греење: 1154W
 • Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
 • Капацитет на одвлажнување: 1,2l/h
Бренд

Продавница