АГ КОМО ДЕСНА ПРОМО - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АГ КОМО ДЕСНА ПРОМО

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 46,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 293 х 220 cm 3-тросед: L 205 х W 91 х H 94cm 2-двосед: L 220 х W 91 х H 94 cm
Височина на седиште: 43 cm
Длабочина на седиште: 50 cm
Димензија за спиење: 140 х 240 cm
Бои/Дезени: – СИТЕ ПЛАТНА ОД (ПР) И (С)
Распоред на сериски броеви: СИТЕ ПЕРНИЦИ, СЕДИШТЕ И СТРАНИЦА / СЕ ОСТАНАТО И ВРВЦИ НА СЕДИШТЕ И ПЕРНИЦИ Комбинирање: платно-платно/платно-кожа
Број на бои: Еднобојна или Двобојна
Седиште: Сунѓер T-35, деб. 10 cm
Механизам на тросед: Спуштање наслон
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА