АГ Милано - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АГ Милано

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 56,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 320 х 250 cm

тросед: L 250 х W 95 х H 95 cm

двосед: L 225 х W 95 х H 95 cm

Височина на седиште: 40 cm

Бесплатна испорака

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks