Клима Aux 12 Inverter 3.5 kw - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Aux 12 Inverter 3.5 kw

AUX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 30,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C
Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C
Номинална моќност:
Ладење: 3500 W
Греење: 3500 W
Одржување:1.5 kg/h
Номинална потрошувачка на енергија:
Ладење: 1100 W
Греење: 1000 W
Номинално моментално вклучување:
Ладење: 4,80 A
Греење: 4.30 A
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница