Автошкола Болид Плус Доо - Битола - КУПИ НА РАТИ
, ,

Автошкола Болид Плус Доо – Битола

Нема инфо.

Вкупно: 25000 ден. на автошколата.

На корисникот на кредит:

   • Лекарско 1600 ден.
   • Црвен крст 1200 ден.
   • Испитен центар 5319 ден.
   • Административна такса 410 ден.

Вкупно: 8529 ден. на корисникот на кредит

Автомобили:

    • Mitsubishi Spacestar
    • Volkswagen Polo
    • Chevrolet Spark

 

25,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.