Почетнички курс за нокти - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Почетнички курс за нокти

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 20,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Добивате важечки сертификат за работа кој важи секаде.

(5 дена по 4 часа, 6тиот ден полагање)