Пакет кавитација + електро - КУПИ НА РАТИ
, ,

Пакет кавитација + електро

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Овој пакет содржи:

5 кавитации (метода на парцијално отстранување на масните клетки и целулит со ултразвук)

5 LpG (метод кој со механичка стимулација се врши реактивирање на клетката и со тоа се произвадува колаген и еластин, а кожата притоа се затегнува и измазнува.)

5 електро стимулации (метод за зајакнување на мускулот, топење целосно на целулитот и мастите)

3 лимфни дренажи гратис