Clip in техника (со шноли или клипсови) - КУПИ НА РАТИ
, ,

Clip in техника (со шноли или клипсови)


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Должина 60cm

Ширина 1 m

Тежина 100 g