Лаб Про Дентал - КУПИ НА РАТИ
, ,

Лаб Про Дентал


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ:

Заботехничка лабораторија Лаб Про Дентал. Сертифицирана лабораторија од Министерство за Здравство. Со комплетно дигитализиран производен процес и користење на материјали со врвен квалитет ги изработуваме сите фиксни протетски конструкции

Безметални Циркониумски Конструкции

Метал Керамички Конструкции

Протетика Врз Импланти

Керамички Фасети (Ламинати)

За секоја изработка добивате сертификат за квалитет со што Вие избирате безбедност на Вашето здравје