Кератинско трајно исправување - КУПИ НА РАТИ
, ,

Кератинско трајно исправување


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 0ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Цeла процедура трае 2-4 часа

Цена на третманот зависи од должината и густината на вашата косата.

Кратка 4.500ден

До рамена 6.500ден

Под рамена 8.500ден

Долга 10.500ден

Многу долга и густа 13.500ден