Почетнички курсеви за лице - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Почетнички курсеви за лице

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 30,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

*Лице : (60 часа, 2-3 пати во неделата по 2 часа по 45 мин. во денот)