HI-FU третман - КУПИ НА РАТИ
, ,

HI-FU третман

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Ова е третман кој целосно подмладува, а може да се користи за лице и за тело

Овој апарат создаде револуција во козметиката и ги одложи сите оперативни зафати за подмладување

Тој е интензивен, фокусиран ултразвук кој делува длабински до ниво на мускул, создавајќи топлотен ефект кој целосно подмладува

Hi-FU на подбрадок, врат, деколте