Почетнички курсеви за депилација - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Почетнички курсеви за депилација

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 20,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

*Депилација:

(2 дена по 4 часа, 3тиот ден полагање)