ФИГАРО ЗА КОСА PHILIPS BHB-871/00 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФИГАРО ЗА КОСА PHILIPS BHB-871/00

Philips

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Технологија: SplitStop
Контрола на температурата: LCD Automat
Број на поставки на температурата: 9
Степен на загревање: 130 – 210 °C
Време на загревање: 45 секунди
Автоматско исклучување после: 60 min
Димензија на конусна цевка: 13 – 25 mm
Керамичка облога на цевка со кератин
Функција за заклучување
Автоматско исклучување
Ротирачки приклучен кабел: 1,8 m
Кука за закачување
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница