Правосмукалка Favorit FVC 245 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Правосмукалка Favorit FVC 245

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет за прашина: 4,0 l

Црево со можност за вртење од 360 степени

Голема рачка

Издувен HEPA филтер

Должина на кабел: 4,5 m

Моќност 2600 W

Регулатор на сила

Гаранција 1 година

Бренд

Продавница