Машина за сушење Favorit L 81 C - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машина за сушење Favorit L 81 C

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 17,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет 8 кг

15 програми

Енергетска класа B

Волумен на барабанот 112 l

Ниво на бучавост 65 db

Димензии 85/ 60 / 56

Бренд

Продавница