Фрижидер Favorit L141 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Фрижидер Favorit L141

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,930ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 82,1/48/50 cm

Бруто/Нето волумен: 73/62 L

Енергетска класа: A+

Потрошувачка на енергија: 113 kWh

Ниво на бучавост: 43 dB

Бренд

Продавница