FAVORIT EC 640 WWF - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

FAVORIT EC 640 WWF

Favorit
Нема инфо.

‘- капак на шпорет
– плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес)
– 3Д бел панел
– волумен на рерна: 56 L
– управувачка табла со 6 склопки
– 6 позиции на контролни склопки
– турбо вентилатор
– 2 длабоки тепсии за рерна
– решетка во рерна
– светилка во рерна
– енергетска класа: А
– долен грејач: 1100 W
– горен грејач: 1200 W
– брз грејач: 2000 W
– боја на шпорет: бела
– боја на стакло на врата на рерна: бела
-димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm

13,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница