FAVORIT CC 600 SF - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

FAVORIT CC 600 SF

Favorit
5 Продажби

ШПОРЕТ СО СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА
4 ГРЕЈНИ ЗОНИ НА ПЛОЧАТА (1X 145 MM, 1 Х 145 MM ЕКСПРЕС , 1X 180 MM, 1X 180 MM ЕКСПРЕС)
ВОЛУМЕН НА РЕРНАТА: 58 L
УПРАВУВАЧКА ПЛОЧА СО 6 ПРЕКИНУВАЧИ
6 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИТЕ ПРЕКИНУВАЧИ
2 ДЛАБОКИ ТАВИ
1 РЕШЕТКА ВО РЕРНАТА
ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО РЕРНАТА
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТА НА РЕРНАТА: (В / Ш / Д) 35.2 / 45 / 41.3CM
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А
ДОЛЕН ГРЕЈАЧ: 1100 W
ГОРНИОТ ГРЕЈАЧ: 1200 W
БОЈА ШПОРЕТ: ИНОКС
БОЈА НА СТАКЛОТО НА ВРАТАТА НА РЕРНАТА: ЦРНА БОЈА
POP IN/OUT ФИОКА
ДИМЕНЗИИ (В / Ш / Д): 85 / 60 / 60CM
Гаранција: 5 Години

20,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница