FAVORIT W6101 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

FAVORIT W6101

4 Продажби

димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm
1000 вртежи во минута (RPM)
капацитет: 6 kg
44 L иноксен барабан
15 програми
електронски програматор
копче за контрола на температура
индикатор за циклус на перење
одложен старт
енергетска класа: А++
еко систем за заштеда на енергија
заштита против протекување
заштита против пена
систем за автоматски баланс
систем за детектирање грешка
детско заклучување
отстранувачки горен капак
потрошувачка на енергија: 171 Kwh
потрошувачка на вода (L/год.): 9900
бучава при перење: 58 dB
бучава при вртење: 77 dB
брза програма: 15 минути на 30 C
Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
Регулација на вртежи

14,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.