Клима Favorit 12000 BTV Inver. - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Клима Favorit 12000 BTV Inver.

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 26,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии на внатрешна единица 18.2 x 81.5 x 29.8 cm
Димензии на надворешна единица 53.2 x 72 x 24.5 cm
Капацитет на ладење Btu/h;W-3200(1000~3500)
Капацитет на греење Btu/h;W-3200(1000~4000)
Напојување -A-4.7(1.3~5.6) Grejanja-A-4.5(1.3~7.1)
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница