FAVORIT FVC156 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

FAVORIT FVC156

Favorit
4 Продажби

Капацитет за прашина: 2,0 l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен HEPA филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 2000 W
Гаранција 1 година

5,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница