FAVORIT 1200 BTU Инвертер - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

FAVORIT 1200 BTU Инвертер

Favorit
2 Продажби

Енергетска класа А++
Капацитет на ладење Btu/h;W-3200(1000~3500)
Капацитет на греење Btu/h;W-3200(1000~4000)
Напојување A-4.7(1.3~5.6) Grejanja-A-4.5(1.3~7.1

22,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница