Машина за садови Favorit silver F45 Z15s - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Машина за садови Favorit silver F45 Z15s

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа А++

Класа на сушење: A

Број на комплети : 10

Број на програми : 6

Потрошувачка на вода за (стандарден циклус): 11 L

Траење на програма (стандарден циклус): 198 мин

Енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh

Димензии: В/Ш/Д 85/45/60

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница