Dyson V15 Detect Total Clean vacuum (Nickel) - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Dyson V15 Detect Total Clean vacuum (Nickel)

Dyson

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 52,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тежина: 3.1 килограм
Време на полнење: 4.5 ч
Време на извршување: до 60 мин
Циклонска технологија: 14 циклони
Филтрација: напредна филтрација со цела машина
Волумен на канта: 0,76 Л
Висина: 1.260 мм
Должина: 250 мм
Ширина: 266 мм
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница