Правосмукалка Samsung SC 4550 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Правосмукалка Samsung SC 4550

Samsung

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет 1,3 l
Должина на кабел 6 m
Ниво на бучавост 80 dB
Јачина 1.800 W
Јачина на вшмукување 360 W
HEPA илтер
Без кеса
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница