BEKO HSA 32530 N - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BEKO HSA 32530 N

Beko
1 Продажби

Енергетска класа А+
Потрошна ел. енергија 272kWh/god
Ниво на бучава 43dB(A)
Висина 86cm
Ширина 110.1cm
Длабочина 72.5cm

18,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница