ЧЕТКА ЗА КОСА PHILIPS BHA 301/00 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ЧЕТКА ЗА КОСА PHILIPS BHA 301/00

Philips

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Термо четка: 22 mm
Термо четка: 38 mm
Напојување: 220-240 V
Моќност: 800 W
Должина на кабел: 1,8 m
Број на поставки за температура
Број на брзини: 2
Поставки за топлина : 3
Кука за закачување
Реверзибилен кабел
Лесен за користење
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница