Правосмукалка Samsung 5C4135 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Правосмукалка Samsung 5C4135

Samsung

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност 1600 W
Метални цевки
Платнена вреќичка
Додаток за собирање на крупното ѓубре
ГАРАНЦИИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница