SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL + SENCOR Апарат за шишање SHP 4302RD - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL + SENCOR Апарат за шишање SHP 4302RD

Sencor

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,165ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL
Три независни глави за бричење кои се прилагодуваат по потреба
Долг работен век на главите
Оперативно време: 75 min
Време на полнење: 8 h

SENCOR Апарат за шишање SHP 4302RD
Работи на батерија
Ултра тивок и брз мотор
Егрономска рачка
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница